سیمکار(سیستم مقالات کار آفرینی)
سیمکار(سیستم مقالات کار آفرینی)

سیمکار(سیستم مقالات کار آفرینی)

Simkar

دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

واژه Entrtpernur (کارآفرین) واژه فرانسوی است و ترجمه تحت الفظلی آن( واسطه) یا (دلال) است به طور کلی کارآفرینی فرآیند خلق چیز – جدید و با ارزش است با اختصاص زمان وتلاش لازم، در نظر گرفتن ریسکهای مالی، روانی واجتماعی ورسیدن به رضایت فردی، مالی واستقلال، خصوصیات وویژگیهای کارآفرینان ریسک پذیری نوآوری و خلاقیت تمایل به مسئولیت پذیری عدم به مسئولی

دانلود دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

تولید نان سنتی
طرح تولید نان سنتی
کارآفرینی تولید نان سنتی
شروع به کار تولید نان سنتی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 128 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22

فهرست مطالب

مقدمه

تولید نان سنتی

فصل اول

معرفی فعالیت اقتصادی 

تأمین سرمایه

 فصل دوم

هدف کلی

سرمایه کل

اندازه فعالیت اقتصادی

فرصتها 

تهدیدها

نقاط ضعف

نقاط قوت

فصل سوم

شرح فعالیت کارآفرینانه

هدف از ایجاد طرح

تجهیزات دفتری

وظایف فعالیت کارآفرینانه

دلیل شروع به کار

دلیل موفقیت

محل فعایت اقتصادی

تجارب و تخصص های مورد نیاز برای اجرای موفق طرح

فصل چهارم

طرح تولید

مواد خام مورد نیاز

فصل پنجم

طرح تجاری 

امکان سنجی

خرید دستگاه های اولیه

فصل ششم

طرح سازمانی 

نوع مالکیت

فصل هفتم

طرح بازاریابی 

تحلیل موقعیت

فرصتها 

تهدیدها

تحلیل رقیبان

نقاط ضعف

نقاط قوت

اهداف ومقاصد بازاریابی

شیوه تبلیغاتی مناسب

فصل هشتم

طرح مالی

صورتهای مالی نان سنتی

مقدمه:

کارآفرین به کسی گفته می شود که دارای فکر و ایده جدید است و می تواند ایده اولیه را به یک فعالیت اقتصادی تبدیل کند.

کارآفرین فردی است که ریسکها را می پذیرد وکار جدیدی را آغاز می کند پیدایش مفاهیم نظری کار آفرینی با گسترش وسیع این اصطلاح همزمان بوده است.

واژه Entrtpernur (کارآفرین) واژه فرانسوی است و ترجمه تحت الفظلی آن( واسطه) یا ( دلال) است.

به طور کلی کارآفرینی فرآیند خلق چیز – جدید و با ارزش است با اختصاص زمان وتلاش لازم، در نظر گرفتن ریسکهای مالی، روانی واجتماعی ورسیدن به رضایت فردی، مالی واستقلال، خصوصیات وویژگیهای کارآفرینان

-      ریسک پذیری

-      نوآوری و خلاقیت

-      تمایل به مسئولیت پذیری

-      عدم به مسئولیت پذیری

-      عدم وابستگی

-      نیاز به قدرت

تولید نان سنتی

فصل اول

معرفی فعالیت اقتصادی

این فعالیت اقتصادی که می تواند نان سنتی می باشد تولید نان با کیفیت بهتری که مورد رضایت مردم باشد راه اندازی شده است ومشغول به فعالیت است.

تأمین سرمایه:

سرمایه اولیه تولید نان سنتی در کل به مبلغ 000/000/60 ریال که 000/000/20 ریال آن به صورت نقد و مابقی آن به صورت وام از بانک کارآفرینی می باشد.

 

دانلود دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

دانلود طرح توجیهی کار آفرینی در تولید کیک و شیرینی

طرح توجیهی کار آفرینی در تولید کیک و شیرینی

با احداث این کارگاه تولیدی کیک و شیرینی در پیشرفت منطقه موثر می باشد و حداقل اشتغال زایی برای 15 نفر صورت می گیرد که این نکته بسیارمهم است و امکان صادرات نیز وجود دارد (صادرات به کشورهای همسایه)و می توانیم سالیانه میزان تولید را افزایش دهیم و با گسترش این کارها می توان فرهنگ جدید به این منطقه آورد

دانلود طرح توجیهی کار آفرینی در تولید کیک و شیرینی

طرح توجیحی تولید شیرینی و کیک
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل rar
حجم فایل 44 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25

ب- مشخصات محل اجرای طرح :

  • استان : تهران
  • شهرستان: تهران - نارمک
  • بخش: مرکزی
  • ابعاد و مساحت محل اجرای طرح چقدر است؟

این طرح در زمینی به طول 400 متر مربع می باشد.

  • نزدیکترین شهر و فاصله آن تا محل کسب و کار چقدر است؟

نزدیک ترین شهر اشکنان و فاصله 20 کیلومتر تا محل کسب و کار

آیاامکانات تامین مواداولیه و لوازم در محل وجود دارد؟

امکان تامین مواد اولیه در محل وجود دارد .

  • آیاامکانات تامین نیروی کار ماهر در منطقه وجود دارد؟

امکان تامین نیروی کار در منطقه وجود دارد .

ترسیم کروکی زمین محل استقرار کسب و کار

 

 

 

 

 

 

 

 

بلوار پاسداران

نارمک

محل اجرای طرح

مسجدالنبی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ردیف

نام محصول

ظرفیت تولید سالانه

واحد

قیمت فروش کنونی هر واحد در بازار

1

کیک و شیرینی

200

تن

000/15 ت هر کیلو

د- میزان سرمایه گذاری :        

سرمایه کل

آورده کار آفرین

آورده سهامداران

400میلیون ریال

100میلیون ریال

-

 

و-میزان اشتغال زایی طرح (پیش بینی ):

حداقل نیاز به کارگر ساده 5 نفرو کارگر ماه 10 نفر می باشد جمعاً 15 نفر

2- خلاصه مدیریتی یااجرایی

با احداث این کارگاه تولیدی کیک و شیرینی در پیشرفت منطقه موثر می باشد و حداقل اشتغال زایی برای 15 نفر صورت می گیرد که این نکته بسیارمهم است و امکان صادرات نیز وجود دارد (صادرات به کشورهای همسایه)و می توانیم سالیانه میزان تولید را افزایش دهیم و با گسترش این کارها می توان فرهنگ جدید به این منطقه آورد  

 

 

 

 

 

          3- تجزیه و تحلیل شغل

          الف – تجزیه و تحلیل محیطی

  • محیط کسب و کار

برای احداث این کارگاه مورد حمایت از طریق دولت خواهیم شد و با ارائه خدماتی مثل سرویس رفت و برگشت برای کارکنان و همچنین کنترل بهداشت از طریق کارکنان محیط و همچنین آگاهی از سلامت کامل کارکنان کارگاه از طریق آزمایش

  • فرهنگ (اعتقادات مذهبی ،فرهنگ مصرف ،آداب و رسوم )

کاملا در محل کسب و کار به فرهنگ آشنایی دارم و آن محل محصولات و تولیدات مارا خواهند پذیرفت و همچنین اکثریت جمعیت جوان هستند و این خود فرصت مناسبی برای راه انداختن کارگاه و فرهنگی که مانع ایجاد این کسب و کار شود و این منطقه وجود ندارد

  • اقتصاد

در راه اندازی این کارگاه تا جایی که یک مشتری با توان مالی کم هم می تواند از محصولات ما خرید کند و لذا قیمت محصولات با توان مالی مشتریان مناسب است .

  • تغییرات جمعیتی

افزایش جمعیت در راه اندازی این کارگاه بسیار مهم و تاثیر خوب و قابل ملاحظه ای در تولید این محصول خواهد داشت و با توجه به اینکه در این منطقه چند دانشگاه و دانشجویان زیادی وجود دارند مسلما در خرید این محصولات بی تاثیر نخواهد بود

 

ب- تجزیه و تحلیل بازار

  • ساختار بازار

نوع بازار رقابتی می باشد

  • بررسی رقبا

در این منطقه رقبای زیادی وجود ندارد ( حداکثر 2 رقیب ) ولی می توان با شیوه تکنولوژی جدید و برتر کیفیت کالا را بالا برد و همچنین بازاریابی مناسب را داشت تا مشتریان با محصولات ما آشنایی بیشتری داشته باشند . رقبابرتری خاص آنان فقط به تجربه کاری آنان می توان نظر داشت که این برتری را می توان با به کاربردن افراد مجرب و کارشناس خنثی کرد ، و کاستی های رقبا بیشتر در نوع بسته بندی و ماندگاری طولانی مدت کالاها می باشند که تا به حال به شکل قدیمی بوده و می توان با به کار بردن شیوه های نوین بسته بندی و همچنین ماندگارتر کردن کالاها رقیب را از رده خارج کرد . در مورد قیمت گذاری از طریق اداره بازرگانی و اصناف صورت می گیرد و با توجه به سنوات فیمت گندم تعیین می شود

دانلود طرح توجیهی کار آفرینی در تولید کیک و شیرینی

دانلود طرح توجیهی کارخانه آسفالت و کار آفرینی آن

طرح توجیهی کارخانه آسفالت و کار آفرینی آن

در سال 1870 یک شیمیدان بلژیکی با نام دسمت(Desmedt) اولین سنگفرش آسفالت واقعی را، که مخلوطی از ماسه بود، در برابر تالار شهر در نیویورک ایجاد نمود طراحی دسمدت در بزرگراهی در فرانسه در سال 1852 مورد الگوبرداری قرار گرفت سپس دسمدت خیابان پنسیلوانیا در واشینگتن را آسفالت کرد که سطح این پرژه 45149 متر مربع بودیکی از نمایندگان محلی کنگره به دسمدت گفت ”ای

دانلود طرح توجیهی کارخانه آسفالت و کار آفرینی آن

طرح توجیهی کارخانه آسفالت و کار آفرینی آن
دسته بندی اقتصاد
فرمت فایل rar
حجم فایل 75 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34

مقدمه............................................................................................................................3

مراحل تاسیس کارخانه آسفالت واخذ مجوز..............................................................................4

تعریف محصول...............................................................................................................5

ظرفیت تولید...................................................................................................................6

مشخصات فنی آسفالت گرم.................................................................................................7

نمودار تولید...................................................................................................................10

کنترل کیفیت..................................................................................................................11

جدول برآوردهزینه ساختمان..............................................................................................13

محوطه سازی................................................................................................................13

جدول برآورد هزینه محوطه سازی......................................................................................14

جدول برآورد ماشین آلات تولید آسفالت 80هزارتنی درسال........................................................17

جدول برآورد هزینه تاسیسات عمومی...................................................................................19

هزینه قبل از بهره برداری.................................................................................................19

جدول برآورد مواد اولیه سالانه آسفالت..................................................................................21

برآورد سوخت و انرژی....................................................................................................22

جدول برآورد هزین سوخت و انرژی.....................................................................................24

جدول برآوردحقوق و دست مزد کارکنان................................................................................25

اجزا سرمایه در گردش یک ماهه..........................................................................................26

جدول برآورد تامین مالی,هزینه استهلاک,هزینه تعمیر و نگه داری وهزینه تولید سالیانه قیمت تمام شده...26

جدول تعیین نقطه سربه سر..................................................................................................29

دانلود طرح توجیهی کارخانه آسفالت و کار آفرینی آن

دانلود طرح توجیهی کار آفرینی در تولید شکلات و کافی

طرح توجیهی کار آفرینی در تولید شکلات و کافی

موضوع طرح تولید شکلات و تافی ظرفیت 600 تن در سال سرمایه گذاری کـل 81488 میلیون ریال سهم آوردة متقاضی 8158 میلیون ریال سهم تسهیلات 1330 میلیون ریال

دانلود طرح توجیهی کار آفرینی در تولید شکلات و کافی

طرح توجیهی کار آفرینی در تولید شکلات و کافی
دسته بندی اقتصاد
فرمت فایل rar
حجم فایل 144 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13

شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می‌باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می‌شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می‌دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتیگراد می‌باشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت 6 ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی می‌باشد و همچنین می‌تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.

دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شکلات از دو نوع دانه کاکائو استفاده می‌گردد. گروه اول دانه های خوب بوده که محصول آن کره کاکائو است و معادل 56% کاکائوی خالص است . گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل 44% کاکائو خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین 8 تا 27% چربی دارد . در صنعت شکلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مس ( لیکور ) در می‌آید.

 

روش تولید :

با توجه به تنوع طلبی شکلات و تافی ، تولید آن دارای مراحل مختلف بوده و با عنایت به درصد کاکائو ، گلوکز و همچنین مواد افزودنی مصرفی در هنگام تولید فرمولهای مختلفی را دارا می‌باشد. لیکن از نظر کلی و به طور اختصار به شرح خط تولید می پردازیم.

دانلود طرح توجیهی کار آفرینی در تولید شکلات و کافی

دانلود کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک

کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک

باتوجه به اینکه زیرمجموعه های نظام مدیریت منابع انسانی در هرسازمان و موسسه به طور زنجیروار و نظام مند به یکدیگر مرتبط بوده و تعامل مستمر دارند لذا هریک ازفرآیندهای مربوط به شغل و شاغل باید به طور متناسب و متوازن درنظر گرفته شوند، درغیر این صورت حتی اگر نیروی انسانی جذب شده ، آموزش دیده ، مهارت یافته و خوب نگهداری شده براساس ویژگیهای شغلی و عوامل ا

دانلود کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک

کار آفرینی 
تاثیر کار آفرینی بر مدیران 
تاثیر کار آفرینی بر سازمانهای ارگانیک
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 42 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36

کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک

مقدمه

بسیاری از مدیران منابع انسانی و مدیران ارشد سازمانهای اداری ، آموزشی ، صنعتی و بازرگانی در ارتباط با کاهش عملکرد و کارآیی کارکنان و سازمان ، همواره خود را بامشکلاتی مواجه می بینند و طبعا سوالاتی برایشان مطرح می شود:

* چگونه می توان عملکرد کارکنان و به تبع آن کارآیی و اثربخشی سازمان را افزایش داد؟

*چگونه می توان به نیازهای انسانی کارکنان در راستای افزایش رضایت شغلی آنان پاسخ گفت ؟

*چگونه می توان ناسازگاری میان خود و کاری که انجام می دهد کاهش داد؟

*راههای مقابله با مشکلات انسانی - که در کاهش عملکرد آنان و سازمان موثرند -مانند غیبت کاری و ترک خدمت ، کیفیت ضعیف کار، ناخشنودی و... کدامند؟

*آیا افزایش حقوق راه حل است ؟ یا آنکه باید به دنبال راههای دیگری چون تجدیدسازمان و تشکیلات ، ایجاد محیط مناسب کار، بهبود مدیریت یا اساسا بهبود ماهیت مشاغل در راستای پاسخ به نیازهای کارکنان بود؟

باتوجه به اینکه زیرمجموعه های نظام مدیریت منابع انسانی در هرسازمان و موسسه به طور زنجیروار و نظام مند به یکدیگر مرتبط بوده و تعامل مستمر دارند لذا هریک ازفرآیندهای مربوط به شغل و شاغل باید به طور متناسب و متوازن درنظر گرفته شوند، درغیر این صورت حتی اگر نیروی انسانی جذب شده ، آموزش دیده ، مهارت یافته و خوب نگهداری شده براساس ویژگیهای شغلی و عوامل انسانی به کار گرفته نشوند، تمام کوششهای مدیران منابع انسانی و سازمانها بیهوده بود و تمام دلسوزیها نقش بر آب خواهد شد.

می دانیم مشاغل سنگ زیربنای هر سازمان و پیونددهنده سازمان و منابع انسانی آن هستند. مشاغل باید نمایانگر منابع درآمدی کارکنان و ابزار پاسخگویی به سایر نیازهای انسانی آنان نیز باشد. برای اینکه سازمان و کارکنان به این منافع دست یابند باید مشاغل ،کیفیت زندگی کاری بالا را فراهم سازند. حصول کیفیت زندگی کاری بالا مستلزم آن است که مشاغل به خوبی طراحی شوند. طراحی مجدد شغلی اثربخش که هم بر کارآیی و هم بر کیفیت زندگی کاری اثر می گذارد باید منطبق بر نیازهای عامل انسانی و ویژگیهای رفتاری باشد، در این صورت نقش متخصصان و مدیران منابع انسانی - که پیچیده تر ومهمتر از مدیریت مواد خام یا مدیریت مالی است - آن است که تصمیم بگیرند چه ویژگیها، نیازها و تفاوتهای رفتاری کارکنان بر عملکرد آنها و سازمان اثر می گذارند وبتوانند توازنی مطلوب بین عوامل شغلی و عوامل رفتاری منطبق بر نیازهای کارکنان برقرار سازند.

طراحی شغل چیست ؟

این مطلب که آیا طراحی شغل می تواند راه حل نیرومندی برای مشکلات سازمانی ومنابع انسانی آن باشد و به عنوان یک راهبرد قوی از آن بهره گرفته شود، محتاج شناخت همه جانبه عوامل شغلی و ماهیت کار - که در تجزیه و تحلیل شغل شناسایی می شوند -است . لذا قبل از تعریف طراحی شغل و همینطور طراحی مجدد شغل ذکر چندنکته ضروری است :

اول اینکه - ماهیت کار بستگی به تعامل با محیط و دیگر شرایط سازمان و شرایطفردی کارکنان دارد.

دوم آنکه - ماهیت کار شامل : (1) محتوی کار; یعنی فعالیتها، رفتارها، وظایف ،روابط و مسئولیتها (2) صلاحیتهای مورد نیاز انجام کار یعنی مهارتها، توانائیها و تجارب (3) مزد و عایدی جهت انجام کار یعنی حقوق ، ترفیع و رضایت حقیقی و مطلوب می شود.(1)

دانلود کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک