سیمکار(سیستم مقالات کار آفرینی)
سیمکار(سیستم مقالات کار آفرینی)

سیمکار(سیستم مقالات کار آفرینی)

Simkar

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تیپ شیر پاستوریزه

پژوهش کار آفرینی طرح تیپ شیر پاستوریزه

شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تیپ شیر پاستوریزه

کار آفرینی طرح تیپ شیر پاستوریزه
طرح تیپ شیر پاستوریزه
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 54 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
به نام خدا
مقدمه

شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .

مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده ی غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .

مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، در حالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست

 

مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها :

شیر را نمی توان به عنوان مخلوطی از پروتئین – چربی = کربوهیدرات – مواد معدنی و ویتامین ها معرفی نمود . چون مخلوط نمودن این مواد هیچ موقع شیر را به وجود نخواهد آورد و آزمایشات مختلف انجام یافته در این مورد نیز تا به حال نتیجه ای نداده است . مواد متشکله شیر از حالت خیلی ساده تا خیلی پیچیده ( کمپلکس ) که ترکیب و ساختمان قسمتی از آن ها هنوز به طور کامل مشخص و روشن نیست ، عبارتند ار :

«« پروتئین ها – چربی ها – کربوهیدرات ها – مواد معدنی و ویتامین ها  »»

تحقیقات زیادی که در این زمینه انجام شده و حتی تحقیقات سال های اخیر هم هنوز نتوانسته اند ترکیبات شیر را با تمام جزئیات آن روشن نماید .

     طی روزهای نخست زایمان به لحاظ ایجاد دگرگونی گسترده در ترکیبات آن را « آغوز »

 می خوانند .

تغذیه نوزاد با « آغوز » بسیار مهم و ضروری است . وجود « فیزیم » زیاد در « آغوز » آن را ملین می کند و به این ترتیب در تمیز شدن روده های ننوزاد و جلوگیری از تجمع میکروب های مضر نقش اساسی دارد . به همین دلیل وجود پاتن و مواد ایمنی ساز کارشناسان علوم تغذیه مصرف آغوز کاملا طبیعی می دانند . همین کارشناسان در تشریح تفاوت های موجود بین شیر و آغوز می گویند . میزان پروتئین و چربی و در نهایت ماده ی خشک در آغوز بیشتر از شیر است و همچنین به خاطر تفاوت ترکیب پروتئین های آغوز با ترکیب پروتئین های شیر آغوز در مقابل مایه پنیر حساس نبوده و منعقد نمی شود ، بنابراین از آغوز نمی توان پرورش معمول پنیر تهیه کرد و شیر مانند بسیاری از مواد غذایی دیگر خواص خود را به مدت زیادی نمی تواند حفظ کند . شیر به خودی خود حتی اگر در بهداشتی ترین شرایط نیز دوشیده شود ، دارای میکروب است حتی اگر دام از  سلامت کامل برخوردار باشد .

 

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تیپ شیر پاستوریزه

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی لباس کار

پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی لباس کار

موفقیت یک پروژه ی اجرا شده مستقیماً به مدیریت مبتنی بر هدف بستگی دارد،یعنی میزان موفقیت آن به وسیله درجه یا میزان نیل به اهداف، سنجیده می شود مدیریت پروژه،در جهت حصول اطمینان از دستیابی به اهداف پروژه به ما کمک می کند یک پروژه موفق با بکارگیری اصول از سه مرحله تشکیل می گردد

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی لباس کار

مدیریت یا سرپرستی تولیدی لباس کار
مدیریت پروژه تولیدی لباس کار
تعیین هیأت مؤسس تولیدی لباس کار 
رضایت هیأت مؤسس تولیدی لباس کار
تهیه طرح پیشنهادی تولیدی لباس کار 
معرفی نماینده تام الاختیار تولیدی لباس کار 
دریافت مجوز فعالیت ذکر شده در طرح تولیدی لباس کار
تدوین اساسنامه پیشنهادی تولیدی لباس کار
افتتاح حساب در صندوق تعاون تولیدی لباس کار
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 38 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 41

عناوین موضوعات

پیشگفتار

بیان موضوع پروژه

فصل اول:

مدیریت

مدیریت یا سرپرستی

مدیریت پروژه

تعیین هیأت مؤسس

رضایت هیأت مؤسس

تهیه طرح پیشنهادی

معرفی نماینده تام الاختیار

دریافت مجوز فعالیت ذکر شده در طرح

تدوین اساسنامه پیشنهادی

افتتاح حساب در صندوق تعاون

آگهی دعوت از داوطلبان عضویت

آگهی دعوت اولین مجمع عمومی عادی

ثبت نام داوطلبان عضویت در هیأت مدیره و بازرسان به دوره های آموزشی

برگزاری اولین مجمع عمومی عادی

تعریف مجمع عمومی

تصویب اساسنامه

انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیأت مدیره

وظایف و اختیارات هیأت مدیره

انتخاب بازرس یا بازرسان علی البدل

وظایف بازرس یا بازرسان

مدیر عامل

راهنمای علائم

فصل دوم:

برنامه ریزی

مقدمه

فصل سوم :

مدیریت اقتصادی

هزینه های سوخت مصرفی

حق بیمه و پاداش

هزینه تعمیرات و نگهداری ماشین آلات و تأسیسات

هزینه های جاری

هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده

فصل چهارم

نتیجه گیری

نظام مدیریت مشارکتی

فهرست منابع و مأخذ

فهرست جداول:                                                                             

نمودار نحوه انتخاب و تشکیل تولیدی

مشخصات سهامداران و سرمایه آنان

نمونه برنامه ریزی برای یک سال کاری

مشخصات و ظرفیت ماشین آلات(همراه با قیمت)

تأسیسات ساختمانی

هزینه های ساختمانی

مشخصات و ظرفیت ماشین آلات

نیروی انسانی بخش های مختلف پروژه

حقوق پرسنل قبل از تولید

مواد و لوازم مورد نیاز

سرمایه گذاری ثابت طرح

برآورد هزینه های در یک سال مالی

پیشگفتار:

در جوامع بشری بیکاری بعنوان معضل مطرح می باشد که در حال حاضر کشور ما نیز به شکل چشمگیری با آن رو به رو می باشد. این مشکل در بین جوانان و فارغ التحصیلان به صورت عمده مشاهده می شود. مسئولین و برنامه ریزان کلان کشور بدنبال راه حلی مناسب،جامع و در عین حال عملی برای رهایی از این معضل می باشد.

پیشنهاد چیست؟

تمامی افراد در زندگی خود به نوعی با مشکلات و مسائل متفاوتی دست به گریبان می باشند و در این زمینه تمام انرژی و همت خود را برای غلبه بر این مشکلات و مسائل بکار می گیرند و به صورت تنها و انفرادی در این راه قدم بر می دارند.

با توجه به پیشرفتهای گسترده و ایجاد پارامترهای جدید در برهه حساس عبور از هزاره دوم میلادی موفقیت و غلبه بر مشکلات با اقدامات انفرادی،دور از دسترس و بعضاً غیرممکن به نظر می رسند.

از طرف دیگر می دانیم بطور کلی هر عدم موفقیتی ناشی از عدم انتخاب روشهای کارآمد مربوط می باشد. اولین تصمیم در تعیین یک روش انتخاب کار فردی یا گروهی برای اجرای آن روش می باشند. بیائید این انتخاب را ریشه ای بررسی کنیم،یک سؤلال پیش می آید چرا باید به تنهایی به مصاف مشکلات رفت؟ آیا علت عدم موفقیت اشخاص در این نیست که به تنهایی به جنگ مشکلات می روند؟ آیا به نظر شما در این برهه اقدام و عملکرد انفرادی محکوم به فنا نمی باشند؟

نیازها و خواستگاه مشترک افراد در جوامع توسط گروههای متشکل و نظام یافته قابل حصول می باشند. در جهت حل مشکلاتی مانند بیکاری، مسکن و ... اقدام انفرادی ثمربخش نبوده و متضمن همکاری و همیاری گروهی می باشد. در این حالت وظایف و مخاطرات کار بعده این تیم یا گروه بوده و با اطمینان بیشتری می توان به رفع نیازهای معقول امیدوار بود.

...

فصل اول :

مدیریت 

1-2 مدیریت یا سرپرستی :

فرایندی است که طی آن مدیر پروژه کارها و منابع ضروری انجام پروژه را برنامه ریزی،نظارت و کنترل می نماید.

2-2 مدیریت پروژه :

عبارت از مدیریت و راهبرد زمان، مواد،نیروی انسانی و منابع مالی جهت تکمیل یک پروژه با روش منظم و اقتصادی در زمان تعیین شده با اعتبارات قابل دسترس و در نظر گرفتن کلیه نکات تعریف شده انجام پروژه موفق با استفاده ماهرانه از تکنیک ها و بودجه مشخص، در زمان معین برای بدست آوردن نتایج در قالب استانداردها می باشد.

موفقیت یک پروژه ی اجرا شده مستقیماً به مدیریت مبتنی بر هدف بستگی دارد،یعنی میزان موفقیت آن به وسیله درجه یا میزان نیل به اهداف، سنجیده می شود. مدیریت پروژه،در جهت حصول اطمینان از دستیابی به اهداف پروژه به ما کمک می کند. یک پروژه موفق با بکارگیری اصول از سه مرحله تشکیل می گردد.

نمودار نحوه انتخاب و تشکیل تولیدی :

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی لباس کار

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی پوشک

پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی پوشک

بافندگی عمل تبدیل نخ به پارچه است و تصور می شود که اولین دستگاه بافندگی قاب چوبی ساده ای بوده است، که در روی این قاب، یک سری نخ ثابت وموازی یکدیگر عموماً در جهت طول و به نام نخ های تار قرار می گیرند نخهای دیگر یکی یکی از لابه لای نخهای تار و متناوباً رو به زیر نخهای تار قرار می گیرند که آنها را نخهای پود می نامند دومین مرحله پیشرفت بافندگی، اختراع

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی پوشک

کار آفرینی طرح تولیدی پوشک
تولیدی پوشک
کار آفرینی تولیدی پوشک
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 548 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 73

فهرست مطالب                     

مقدمه                                            

فصل اول: اساسنامه وکلیات و سوابق                            

1-1-معرفی اجمالی پروژه                               

2-1-معرفی محصول                                   

3-1-سوابق تولید                                     

4-1-کاربرد محصول                                    

5-1-مصرف کنندگان                                 

فصل دوم: زمین وساختمان                                   

1-2-زمین مورد نیاز                                          

2-2-ساختمان های اداری                                

3-2- ساختمان واحد تولید                             

4-2-هزینه ساختمان سازی                             

5-2- پلان طرح                                                   

فصل سوم: انرژی وتاسیسات                             

1-3- انرژی اب                           

2-3- انرژی برق                              

3-3- سوخت                           

4-3- تاسیسات حرارتی

5-3-تاسیسات برودتی

6-3-ارتباطات

7-3-تاسیسات تهویه واطفا حریق                      

فصل چهارم: نیروی انسانی                            

1-4- نیروی انسانی مورد نیاز                            

2-4- حقوق ودستمزد                           

3-4- شرح وظایف پرسنل                           

4-4- سازماندهی نیروی انسانی                            

فصل پنجم: طراحی وتولید                             

1-5- فرایند تولید                              

2-5- نمودار فرایند تولید                                

3-5- مواد اولیه ومنابع تامین ان                            

4-5- ابزار ووسایل مورد نیاز                            

5-5- طرح استقرار ماشین الات                         

6-5- برنامه زمان بندی اجرای طرح                            

7-5- مکان یابی ومحل اجرای طرح                       

فصل ششم: محاسبات مالی طرح                       

1-6- سرمایه کل ومنابع تامین آن                         

2-6- سرمایه ثابت                               

پیشگفتار:

در اواخر قرن بیستم موضوع کارآفرینی بسیار مورد توجه محافل آموزشی کشو رهای جهان قرار گرفت و در ایران هم برای اولین بار از طریق درس کارآفرینی در نظام جدید آموزش متوسط کشور مطرح گردیده است. یکی از اهداف مهم درس کارآفرینی ایجاد انگیزه اعتقادی کافی در دانشجویان برای کار و تلاش و مشارکت جدی در فعالیت های سالم اقتصادی است که لازمه آن چگونگی به کار بستن تخصص از یک طرف و از طرف دیگر به کارگیری مهارتهای لازم برای راه اندازی یک واحد کاری و یا انجام کار مفید در محیط کاری می باشد. از این نظر بعضی از صاحب نظران، توسعه کارآفرینی را انرژی محرکه موتور توسعه اقتصادی هر کشور دانسته اند.

مقدمه:

انسان از زمانهای بسیار دور، علاوه براینکه با شکار حیوانات می توانست مواد غذایی خود را تهیه کند، از پوست آنها نیز به عنوان وسیله مناسبی برای گرم نگه داشتن بدن خود استفاده می کرد. پیشرفت تمدن در طول تاریخ در اثر خواسته و آرزوهای انسان به وجود آمده است. به این دلیل انسان مواد و وسایل موجود را صرفاً به عنوان وسیله گذران زندگی و ادامه حیاتش محدود نکرده است، بلکه از آن به طریقه استفاده کرده است که بتواند آسایش و راحتی او را بیشتر تأمین کند و این امر در مورد پوشاک نیز عمومیت داشته است. در یک زمان از طول تاریخ انسان دریافت که رویش مویین پوست حیوانات و رشته های نازک و بلند برخی از گیاهان آمادگی دارند که به وسیله تابیده شدن به دور خود، رشته های بلندی تری را تشکیل دهند که موسوم به نخ است و سپس پی برد که از به هم بافتن این نخ به صورت تار و پود، محصولی می تواند به دست آورد که برای پوشانیدن بدن انسان بسیار مناسب است و آن را پارچه نامید و بعدها متوجه شد که می تواند این پارچه را با مواد رنگ دار طبیعی رنگین کند و به آن زیبایی و ظرافت بخشد. بدین ترتیب بود که الیاف طبیعی نظیر پنبه و پشم و ابریشم و دیگر الیاف هر یک بنحوی شناخته شدند و انسان نیازمند جهت استفاده از آنها  روش علمی و فنی لازم را هم ابداع کرد و همزمان با کاوشها و یافته های دیگری که در سایر زمینه های زندگی و برای رفع سایر نیازمندیها به عمل آورد، ساخت که بتواند از این منابع طبیعی موجود حداکثر استفاده را ببرد. ریسندگی نخ، جزو اولین صنایعی است که انسان به آن پی برد و ابتدا با استفاده از یک دوک چوبی ساده توانست تعداد بیشماری الیاف را به دور هم بتاباند و نخ را تهیه کند این روش ریسندگی برای قرنها به همان صورت ادامه داشت تا اینکه در قرن چهاردهم، اولین قدمها در راه ماشینی کردن روش ریسندگی برداشته شد و در اروپا و هند نوع پیشرفته تری از دوک ریسندگی اختراع و به کار گرفته شد. در قرن شانزدهم چرخ ریسندگی جدیدتری ساخته شد. به طوری که در حین کار هر دو دست کارگر آزاد بوده و می توانست تسلط بیشتری هنگام ریسندگی داشته باشد. بالاخره در قرن هیجدهم ماشین ریسندگی اختراع شد و سیستم تهیه نخ کاملاً دگرگون شد.

بافندگی عمل تبدیل نخ به پارچه است و تصور می شود که اولین دستگاه بافندگی قاب چوبی ساده ای بوده است، که در روی این قاب، یک سری نخ ثابت وموازی یکدیگر عموماً در جهت طول و به نام نخ های تار قرار می گیرند نخهای دیگر یکی یکی از لابه لای نخهای تار و متناوباً رو به زیر نخهای تار قرار می گیرند. که آنها را نخهای پود می نامند. دومین مرحله پیشرفت بافندگی، اختراع ماشین بافندگی دستی بود. این نوع دستگاه سرعت تولید را افزایش داد و سبب پیشرفت صنعت پارچه بافی گردید و تجارت پارچه بین کشورهای مختلف نیز توسعه یافت. در قرن هیجدهم با ظهور انقلاب صنعتی در انگلستان، نیروی بخار بتدریج جای نیروی دست را گرفت و تحولات بعدی بویژه در قرن نوزدهم نیز سبب توسعه روز افزون این صنعت شد.امروزه پیشرفته ترین ماشینهای بافندگی ساخته شده اند که قابلیت پیاده کردن پیچیده ترین نقشه های بافت پارچه را دارا هستند.

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی پوشک

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولید گوشی تلفن

پژوهش کار آفرینی طرح تولید گوشی تلفن

هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هرگونه بررسی فنی و مالی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند شناخت صحیح مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولید گوشی تلفن

کار آفرینی طرح تولید گوشی تلفن
کتابخانه صنعت و معدن
دسته بندی برق و الکترونیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 34 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 49

فهرست مطالب

عنوان                                 صفحه

فصل اول................................... 1

جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید گوشی تلفن... 2

فصل دوم .................................. 3

نام کاربردی محصول ......................... 4

مشخصات فنی محصول ........................... 7

بسته بندی محصول ........................... 9

استاندارد محصول ........................... 10

برس روند مصرف ............................ 12

فصل سوم برس و برآورده‌های فنی .............. 15

تشریح جامع فرآیند منتخب .................. 20

تعیین ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد   22

برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی   23

محاسبات مواد اولیه ........................ 27

تجهیزات و تأسیسات عمومی ................... 27

آزمایشگاه ................................ 27

تعمیرگاه .................................. 28

تأسیسات برق .............................. 28

محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز .............. 32

برآورد پرسنل تولیدی ...................... 33

محاسبه سطح زیربنا و مساحت مورد نیاز ....... 36

فصل چهارم برسی‌های مالی و اقتصادی .......... 38

اطلاعات مربوط بر سرمایه در گردش و برآورد آن    40

 


 

فصل اول

چکیده مطالعات فنی ، مالی  و اقتصادی


جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید گوشی تلفن

 

 

1-1

مشخصه طرح

ظرفیت تولید سالیانه:

نام محصول                       ظرفیت                        واحد

 

6-1

دستگاه ها و تجهیزات خط تولید:

بخش داخلی:                            %0/100       (27/47 میلیون ریال)

بخش خارجی:                           %0/0           (0 هزار دلار)

 

کپسول گوشی تلفن           200000                       عدد


 

7-1

زمین و ساختمانها:

مساحت زمین:                               1300     متر مربع

سطح زیربنا:                                  365       متر مربع

سالن تولید:                                  130       متر مربع

انبار:                                           40         متر مربع

تأسیسات و تعمیرگاه:                      60         متر مربع

اداری، رفاهی:                               135       متر مربع

فضای باز:                                    0           متر مربع


 

 

2-1

شاخصهای عملیاتی:

تعداد روز کاری:                        270 روز

تعداد نوبت کاری:                         1

زمان هر نوبت کاری:                      8 ساعت


 

 

3-1

درصد تأمین مواد اولیه:

داخلی:                           %0/100 (6-417 میلیون ریال)

خارجی:                         % 0/0 ( 0 هزار دلار)

 

 

8-1

سرمایه گذاری:

دارئی های ثابت:                           1/1054   ملیون ریال

سرمایه در گردش:                        6/176      میلیون ریال

کل سرمایه گذاری:                       7/1230   میلیون ریال

سرمایه گذاری مجری طرح:             457        میلیون ریال

وام کوتاه مدت:                            3/141      میلیون ریال

 

 

 

4-1

تعداد کارکنان:

مدیریت:                                      1       نفر

مهندس:                                      0       نفر

تکنسین:                                      0      نفر

کارگر ماهر:                                   4      نفر

کارگر ساده:                                  6      نفر

کل پرسنل:                                  12     نفر

 

 

9-1

هزینه های تولید:

هزینه های ثابت:                          4/408     میلیون ریال

هزینه های متغیر:                         9/604     میلیون ریال

کل هزینه های سالیانه:                  3/1013   میلیون ریال

 

 

 

 

5-1

تأسیسات عمومی:

برق مصرفی سالیانه واحد (مگاوات ساعت):        0/92

آب مصرفی سالیانه واحد (مترمکعب)               0/1242

سوخت مصرفی سالیانه واحد:

گاز طبیعی (هزارمتر مکعب):                          0/0

گازوئیل (مترمکعب):                                   8/17

بنزین (مترمکعب):                                      1/8

برج خشک کننده (مترمکعب / ساعت):              4/0
تصفیه شیمیایی آب (مترمکعب / ساعت):         0 /0

دیگ بخار (تن / ساعت):                               0/0
هوای فشرده:                                            ندارد

باسکول:                                                  ندارد

تصفیه پساب:                                  فاضلاب انسانی

اطفاء حریق:                           تعداد 4 کپسول آتش نشانی

 

 

 

10-1

شاخصهای اقتصادی طرح:

نرخ بازده مالی طرح                                   8/20%

درصد ارزش افزوده بر مبنای فروش                5/49%

درصد سهم منابع داخلی                             0/100%

درصد تولید در نقطه سر به سر                     4/61%

سالهای برگشت سرمایه                               4 سال و 9 ماه

سرمایه گذاری ثابت سرانه (میلیون ریال)         3/75

درصد کارکنان تولید به کل کارکنان               3/71%

نسبت سود به سرمایه نقدی                         6/23%

 


فصل دوم :

کلیاتی در راستای شناسایی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید

 

1-2 تعریف، ویژگی ها و مشخصات فنی محصول

هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هرگونه بررسی فنی و مالی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیح مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود. در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است که شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا دوباره روند ادارات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.

در این بخش نام و کاربرد، طبقه بندیع مشخصات فنی، بسته بندی، شماره تعرفه گمرکی و استانداردهای محصول مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

1-1-2 نام و کاربرد محصول

محصول مورد بررسی در این طرح کپسول گوشی می باشد. کپسول گوشی تلفن وسیله ای است که جریانهای الکتریکی دریافتی از طریق خط تلفن را به امواج صوتی تبدیل می کند تا برای مخاطب ارتباط تلفنی قابل شنیدن باشد. همچنانکه مشخص است این محصول در دستگاه های تلفن خانگی، عمومی و مدارهای آیفون (دربازکن) یا هر نوع مدار مکالمه دو طرفه ای که به گوشی نیاز داشته باشد، مورد استفاده قرار می گیرد.

2-1-2 طبقه بندی محصول

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولید گوشی تلفن

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولید ظروف پلاستیکی

پژوهش کار آفرینی طرح تولید ظروف پلاستیکی

با ساختن این کا رخانه تولیدی حدود 15 نفر به کا ر مشغول می شوندکه 60 درصد آنها خانم هستند د لیل استفاده خانم ها در این کار این که اولا سطح حقوقی که خانم ها دریا فت می کنند نسبت به مردها بسیار کمتر است و این کار موجب کاهش هزینه ها میشود و دوم با توجه به تجربه هایی که تا کنون از تحقیقات بد ست آمده برای انجام کا رهایی ظریف خانم ها بهتر می توانن

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولید ظروف پلاستیکی

ویـژگی زمین کارخانه
کار آفرینی طرح تولید ظروف پلاستیکی
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 45 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30

مقدمه :

 

می دانیم که امروزه پیشرفت صنعت پلاستیک موجب راحتی کارها شده

 

و همچنین صنعت قالب های پلاستیک با طرحها و نقشها مختلف  موجب

 

میشود که هر مشتری با دیدن طرح ونقش پلاستیکی هر چیزی به طرف

 

آن کشیده شود و همه شما مطاع هستید که یزد واردکان دو شهری هستند

 

که بسیا ری از محصولات آنها د ر بسته بند ی ها پلا ستیکی د ر اختیار مشتریان قرار می گیرد.

این موضوع باعث می شود که کارخانه های  کوچک  تولید ی ظروف

 

پلاستیک شروع به کار کند و ما نیز تصمیم به ایجاد کارخانه پلاستیکگرفتیم .

پس از برسیهای زیاد به آین نتیجه رسید یم که برای ساخت یک چنین

 

کارخانه ای سرمایه اولیه  حدودا (3000000000) ریال نیاز است و

 

مساحت زمین آن بالغ بر 2000 متر مربع ونیاز به 10 -15 کارگر و

 

کارمند نیاز دارد البته همه اینها تخمینی و برآرودی است و باید مورد

 

برسی دقیقتر قرار گیرد .

 

کار آفرینی و آیجاد شغل در جامعه :

 

با ساختن این کا رخانه تولیدی حدود 15 نفر به کا ر مشغول می شوند

 

که 60 درصد آنها خانم هستند د لیل استفاده  خانم ها در این کار این که

 

اولا :  سطح حقوقی که خانم ها دریا فت می کنند نسبت به مردها بسیار

 

کمتر است و این کار موجب کاهش هزینه ها میشود و دوم : با توجه به

 

تجربه هایی که  تا کنون از تحقیقات  بد ست آمده برای انجام کا رهایی

 

ظریف خانم ها بهتر می توانند کار کنند با همین دلایل از کارگرهای  

 

خانم استفاده می شود 

 

برسی طرح از نظر اقتصادی :

 

این کار درامد خوبی برای هر شخص ایجاد می کند و تا چندین سال دیگر    

 

که هیچ جای گزین د یگری برای این گونه قالب های پلا ستیکی نیست و

 

همچنین می توان با ایجاد طرحهای جدید وزیبا تر و مشتری پسند تر تولید

 

را افزایش و بازاررا دردست گرفته وهمچنین می توان با کاهش هزینه ها

 

و کاهش قیمت مشتریان بیشتری را جلب  کرد و تولید ی خود را گسترش بدهیم و درآمد را افزایش دهیم .

 

تاریخچه صنعت پلاستیک:

 

اولین قدم در مورد صنعت پلاستیک توسط فردی به نام وایسا هیکات انجام گرفت

 

که تلاش می کرد ماد ه ای به جای عاج فیل به عنوان ماده ای سخت گران قیمت و

 

همینطور کمیاب کاربردهای فراوانی داشت.وی توانست نیترات سلولز را (که به

 

غلط  نیترو سلولز گفته می شود) از سلولز تهیه کند . پس  نیترات سلولز اولین

 

پلاستیک با منشا طبیعی است.

 

ویـژگیهای مواد پلاستیکی:

 

یک ویـژگی مهم موادپلاستیکی درصنعت فرایند پذیر بودن با   Processible 

بودن آن است.اگرماده ای قابل ذوب یا قابل حل باشد درصنعت استفاده است و

 

گرنه نمی توان از آن استفاده صنعتی کرد.چون نمی توانیم آن را برای تهیه مواد بکار ببریم.

ویـژگی سلولز و نیترات سلولز:

 

سلولزنه  قابل حل و نه  قابل ذوب است و قبل از ذوب تجزیه می شود .پس فرایند  

 

پذیر نیست . اما نیترات سلولز هم قابل ذوب است. یعنی وایسا هیکات سلولز فرایند

 

ناپذیر را به نیترات سلولز فرایند پذیر تبدیل کرد.

 

ویـژگی استات سلولز:

دانلود پژوهش کار آفرینی طرح تولید ظروف پلاستیکی